Misioni dhe Vizioni – duke u shqyrtuar…

Fokusi ynë

Fokusi ynë është të shtojmë vlerë tek biznesi juaj ose tek ju si klient tanë. Ne ndërtojm reputacionin tonë në bazë të suksesit tonë të vazhdueshëm si këshilltarë dhe ne, shërbimet dhe aftësitë tona i përqendrojmë për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Ne do të punojmë me ju për për të ndihmuar në rritjen e biznesit tuaj. Në Menagement Consulting Group kemi ambicie të jemi më mirë nesër se ç’jemi sot!

Vlerat tona

Vlerat tona përfaqësojnë parimet për të cilat jemi angazhuar dhe ato përcaktojnë se kush jemi dhe si sillemi. Ne besojmë se biznesi ynë është i veçantë, dhe ndërsa vazhdojmë në udhëtimin tonë ne duam të mbajmë pikat e forta të kulturës sonë, që na bëjnë të suksesshëm, të ndryshëm dhe një vend të kënaqshëm për të punuar

  • Ndershmëri – Për ne etika vjen përpara fitimit. Ne jemi besnikë ndaj parimeve tona, kolegëve tanë dhe profesionit tonë.
  • Besueshmëri – Ne veprojmë me profesionalizëm
  • Përgjegjësi Ne i trajtojmë sfidat e klientëve tanë si probleme tona.
  • Respekti për individët – Ne mbështesim dhe respektojmë njëri-tjetrin dhe ndihmojmë njëri-tjetrin për të arritur potencialin tonë të plotë.
  • Diversiteti Kulturor – Dallimi është diçka që ne e shohim si shans dhe mundësi.
  • Krijimi i vlerës – Ne ekzistojmë për të krijuar vlerë. Ndërhyrjet tona të konsulencës çojnë në një përfitim të vërtetë për klientët tanë.
  • Vazhdimësi – Në këtë veprimtari jemi për një kohë të gjatë. Ne mësojmë nga e kaluara, por gjithmon shikojmë në të ardhmen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *